Red Dead Redemption 2 nejočekávanější akční hra roku 2018 na Xbox One

26.10.2018 - nejočekávanější akční hra 2018 - Red Dead Redemption 2 na XBox One s totálním hodnocením 100% u nás skladem.


4.10.2018 - Assassins Creed Odyssey na Xbox One v češtině u nás již skladem!


28.9.2018 - FIFA 19 v češtině na XBox One (verze FIFA 19 na XBox 360 je v angličtině).hra FIFA 19 na XBox One s CZ titulky


14.9.2018 - jediný hokej, který si dnes můžete pořídit je zde v nové verzi - NHL 19 s českými titulky na XBox One skladem.


13.2.2018 - nejočekávanější česká hra na XBox One - Kingdom Come Deliverance - akční RPG ze středověku u nás v prodeji. Kingdom Come Deliverance novinka na Xbox One s CZ titulky


14.11.2017 - XBOX ONE X - nová nejvýkonnější herní konzole světa se 4K grafikou zadupe do země i playstation 4 PRO. Skladem extra bundle XBOX One X 1TB + Forza 7


29.9.2017 - skladem nová FIFA 18 na XBox One v češtině (verze FIFA 18 na XBox 360 vychází pouze v angličtině).


13.9.2017 - jedna z úplně posledních her na XBox 360 již v prodeji - Pro Evolution Soccer 2018.


16.6.2017 - historicky nejnižší cena next gen herní konzole XBox One - 5190 Kč - renovovaný produkt s plnou 2 letou zárukou!


8.5.2017 - sváteční slevička na next-gen herní konzoli XBox One Slim 500 GB s hrou Minecraft za 5990 Kč (do vyprodání zásob).


3.4.2017 - náš tip na značkový originální bezdrátový XBox 360 Microsoft ovladač v akci za super cenu 850 Kč. A na rozdíl od některých "prodejců" je tento ovladač v originální krabici a ne volně v sáčku...


28.1.2017 - náš akční tip - vylepšená next gen herní konzole XBox One Slim 500GB za 6.790 Kč (do vyprodání zásob)


29.12.2016 - XBox 360 500 GB ve výprodeji za 3.888 Kč. Platí jen do vyprodání zásob roku 2016, neváhejte!


25.12.2016 - startují výprodeje skladu - XBox One 500GB Kinect 2 bundle za 8.490 Kč - cena platí jen do vyprodání zásob 2016!


20.12.2016 - nové objednávky s datem od 20.1.2016 již nelze doručit do vánoc, prosím berte to na vědomí a zbytečně neobjednávejte, pokud potřebujete mít zboží dodáno do štědrého dne.


27.10.2016 - náš tip pro vánoce 2016 - extra výhodný bundle next gen herní konzole XBox One, pohybového ovládání Kinect 2 a tří her za brutálně nízkou cenu 8290 Kč. Platí jen do vyprodání zásob, tato akce se nebude opakovat, neváhejte. XBox One 500 GB Kinect bundle + 3 hry


7.7.2016 - TO TADY JEŠTĚ NEBYLO - nabušená next gen herní konzole XBox One 500 GB aktuálně za ĎÁBELSKOU akční cenu 6.666 Kč. Platí jen do vyprodání zásob!


5.2.2016 - Další a ještě větší SLEVA na XBox 360 herní konzole - 4 GB verze poslední model Stingray XBox 360 skladem do vyprodání zásob za pouhých 3.790 Kč.


7.1.2016 - Výprodej XBox 360 konzolí - 4GB verze XBox 360 skladem za 3.990 Kč do vyprodání zásob.


20.11.2015 - Máme pro vás nový Minecraft pro XBox 360 na XBox360konzole.cz skladem. Minecraft Story Mode je náš tip na vánoční dárek, pro každého kdo má XBox 360 konzoli!


Nečekejte na vánoce, kdy se očekává nedostatek herních konzolí XBox a pořiďte si nabušenou herní konzoli XBox One v MEGA akci za fantastickou cenu 8990 Kč!
(cena platí od 5.10.2015 do vyprodání zásob)


500 GB harddisk pro XBox 360 konzole za SUPER cenu 1.490 Kč jen v e-shopu XBox360konzole.cz (cena platí od 17.7.2015 do vyprodání zásob)


Live Gold předplatné na 3 měsíce za bezkonkurenční cenu 290 Kč jedině v e-shopu XBox360konzole.cz (cena platí od 27.5.2015 do vyprodání zásob).


Nejnižší cena XBox 360 konzolí v historii!
Od 28.4.2015 do vyprodání zásob XBox 360E 4 GB herní konzole za pouhých 3888 Kč ve specializovaném XBox 360 e-shopu XBox360konzole.cz


Maximální konfigurace XBox 360 s Kinectem za cenu, kterou jsme ještě neviděli! - 7.3.2015 - XBox 360 500 GB Kinect bundle + 3 hry za 7790 Kč.


26.2.2015 - MEGASLEVA XBox One 500 GB + Kinect 2 senzor - jen za 11590 Kč


9.2.2015 - Kinect senzor s hrou Kinect Adventures v akci za 2.390 Kč. Platí od 9.2.2015 do vyprodání zásob.


30.1.2015 - jedna z nejlepších akčně dobrodružných her na XBox 360 - Assassins Creed 4 Black Flag ve verzi s českými titulky v akci za pouhých 555 Kč.


26.12.2014 - XBox 360E 500 GB herní konzole v akci za 5111 Kč.


20.11.2014 - MEGA akce na žhavou novinku pro Kinect pohybové ovládání - hra Just Dance 2015 u nás jen za 490 Kč. Neváhejte, platí jen do vyprodání zásob!


3.11.2014 - akce na XBox 360E 4GB - nejnovější model XBox 360 herní konzole se 4GB interním flash úložištěm za 3990 Kč, cena platí do vyprodání zásob.


7.9.2014 - náš tip pro každého majitele bezdrátového ovladače na XBox 360 - skončete s kupováním tužkových baterií a pořiďte si play & charge kit s dobíjecí NiMH baterií do vašeho XBox 360 ovladače


18.7.2014 - velké slevy populárních sportovních her NHL 14 a Fifa 14 - skladem pro XBox 360 herní konzole ve verzi s českými titulky za 777 Kč.


Prázdninová MEGA sleva XBox 360 4 GB konzole v nejnovějším provedení Stingray 4 GB - jen za 3777 Kč do vyprodání zásob - neváhejte!


Watch Dogs je hrou, která vyždíme možnosti XBox 360 do poslední kapky! Je lepší než slavné GTA 5? Skladem v e-shopu xbox360konzole.cz od 26.5.2014


MEGA AKCE - GTA 5 na XBox 360 za 1035 Kč - platí od 18.4.2014 do vyprodání zásob, neváhejte!


Jarní sleva XBox One 500 GB - od 15.3.2014 skladem na Prodejher.cz za 13.888 Kč.


14.2.2014 - zahájen prodej herní konzole XBox One - nástupce XBox 360 s desetkrát větším výkonem a hrami ve full HD rozlišení.


15.1.2014 - fantastická sleva na českou verzi nejlepší dobrodružné hry roku 2013 - Assassins Creed 4 Black Flag na XBox 360 za 975 Kč (do vyprodání zásob).


10.1.2014 - KONEČNĚ sleva NEJPRODÁVANÉJŠÍ hry roku 2013 - GTA 5 na XBox 360 skladem za 1190 Kč !


 

povánoční výprodej XBox 360 konzolí27.12.2013 - povánoční výprodej na XBox360konzole.cz zahájen - v akci herní konzole XBox 360E 4 GB za 3990 Kč - platí do vyprodání zásob.


25.12.2013 - po vánocích opět obnovujeme možnost nákupu XBox 360 konzolí na splátky (spotřebitelský úvěr Homecredit)


30.10.2013 - graficky nejpovedenější dobrodružná hra na XBox 360 - Assassins Creed 4 skladem a to dokonce ve verzi s CZ titulky!


17.9.2013 - nejočekávanější akční hra roku 2013 na XBox 360 - GTA 5 je v e-shopu xbox360konzole.cz skladem.


Doporučujeme vaší pozornosti kvalitní značkový bezdrátový volant na Xbox 360 Wireless Speed Wheel za pouhých 888 Kč


Nákupní rádce na XBox 360 konzole vám poradí co budete potřebovat přikoupit k XBox 360 konzoli.


XBox 360 Slim inovovaný model herní konzole.


Ochrana osobních údajů e-shopu xbox360konzole.cz
  1. Společnost PRODEJHER.CZ s.r.o., se sídlem nám. 14. října 1307/2, 150 00, Praha 5, IČ: 28974638, DIČ: CZ28974638 - zapsán v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 157102 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu, IP adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel technického řešení e-shopu: Golemos s.r.o., IČ: 05208777, se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce: Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ 22599
    • Přepravce: Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9,

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@xbox360konzole.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.xbox360konzole.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.